Mijn eigen website

Op mijn eigenwebsite wimduzijn.nl vind je informatie over mijn schrijversactiviteiten (zie beschrijving van een aantal publikaties hieronder) en mijn werkzaamheden als astroloog.
Met behulp van een Google zoekroutine kun je op de site onderwerpen opzoeken die je interesse hebben.

voor kinderlijke volwassenen en/of volwassen
kinderen:

De Gouden Fallus
literair-erotisch sprookjesboek

EEN-MANS-UITGEVERIJ ANARCHOPRESS prijst zichzelf gelukkig de lezer een in  eigen beheer boekwerkje te kunnen aanbieden dat in alle opzichten de  diepgapende kloof tussen de kinderlijke en de volwassen geest probeert te overbruggen: De Gouden Fallus, erotische verhalen voor jong en oud, waarin prinsen en prinsessen uit een ver verleden met behulp van moderne driedimensionale projectietechnieken worden voorzien van de meest  vooruitstrevende levensgevoelens, die niet onderdoen voor de ‘sex, drugs en rock & roll mentaliteit’ van een jaren zestig generatie, die nu verbeeldingloos zich een weg baant naar de grijze grauwheid van bejaardentehuizen, waarin  seksualiteit alles mag zijn, behalve een fantasierijk kinderlijk-vitaal gebeuren dat zowel het lichaam als de geest voorziet van de jeugdige overmoed die van een boek een waarlijk spiritueel boek maakt.
Waag daarom de stap. Werp de spirituele grauwheid van de schrijvende bejaarden van u af en keer terug naar de magische tijd waarin mensen nog een kinderlijke blik durfden te werpen in hun  broekjes en onder hun jurkjes – de kinderlijk-erotische wereld die in de bundel De Gouden Fallus  welhaast mythologische dimensies wordt meegegeven!


Het Einde Der Tijden

Een roman waarin een buitenaardse VERTELLER (geen  Engelbewaarder!) centraal wordt gesteld. Hij vertelt de levensgeschiedenis van een naieve jongen die in de jaren 70 van de vorige eeuw zichzelf geplaatst zag tegenover het eenzaamheid scheppende morele geweld van jongeren die via bendevorming een nieuwe wereld wilden scheppen. Juist vanwege zijn naiviteit en  zijn intelligentie begreep hij niet dat ogenschijnlijke goedheid doodgewoon kwaad en ordinaire domheid kan zijn.
De goede verstaander zal uit de namentoekenning en de plaatskeuze de conclusie afleiden dat hier sprake is van een sleutelroman. De hoofdpersoon is geboren in Den Briel en pleegt in de universiteitstad Amsterdam zelfmoord.

Wordt momenteel in gedeelten geplaatst op op de schrijverssite BASIC PUBLISHINGOp 24 november van het jaar 1980 werd mijn verhalenbundel ‘Revolutie in het Gekkenhuis‘ (ondertitel: ‘leerzame verhalen’) op de  markt gebracht door de Amsterdamse uitgeversmaatschappij Tiebosch bv. Op de achterflap van dat boek stond en staat de volgende tekst  afgedrukt:

‘Revolutie in het Gekkenhuis is een wending in de Nederlandse letteren. Het  bevat korte verhalen die geschreven zijn in een verfrissend proza: lichtvoetig en direkt, zo helder en simpel, dat gesproken kan worden van een breuk met de heersende literatuuropvattingen, die er, volgens de auteur, op zijn gericht de lezer in te lijven in een burgermanswereld, waarin slechts plaats is voor  oppervlakkigheid, levensangst of oeverloos gezeur. De verhalen variëren van  bizar tot regelrecht ontroerend, met één duidelijke lijn: het gevecht van het individu met de verstikkende maatschappelijke krachten…’

Meer info op de site ‘wimduzijn.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: