De ‘Islamitische’ Horoscoop van Geert Wilders

Is Geert Wilders een moslim, zonder het zelf te weten?
Dat is een vraag die in positieve zin beantwoord kan worden wanneer je een blik slaat op zijn geboortehoroscoop.
Geert is (volgens bronnen op het internet) geboren in Venlo op 6 september 1963, ’s morgens rond 2u 50m.
Wat opvalt is de sterke positie van het dierenriemteken KREEFT, een Waterteken dat volgens astrologen geregeerd wordt door de MAAN, een hemellichaam dat al vanaf het prille begin van de menselijke beschaving geassocieerd werd met vrouwelijk-moederlijke waarden, zoals  zorgzaamheid, bescherming, nationale, eenheid en positieve bescherming van ‘het volk’ (dit in tegenstelling tot PLUTO – heerser van het teken Schorpioen – die voor massificatie, massahysterie en straatterreur staat – zaken die centraal stonden in de door het Westen – dus ook door Geert Wilders – gesteunde opstanden: de ‘Arabische lente’).

De Maan beheerst het Ascendanthuis (dat volgens de traditie het privégedrag van mensen bepaalt: hoe stel je jezelf op in een persoonlijk contact), en ook het Medium-Coeli-huis (MC staat voor sociaal gedrag: op welke wijze wil je de wereld om je heen beïnvloeden).
Kreeft op de ascendant betekent heel concreet dat Geert in de persoonlijke omgang  lief en zorgzaam kan zijn.  Het programma NEW AGE ASTROLOGIE zegt er het volgende over:

Algemeen: Het lichaam maakt vaak een wat vrouwelijke indruk. De bewegingen zijn bedachtzaam en voorzichtig, alsof men bang is zichzelf bloot te geven. Handen en voeten worden aaneengesloten gehouden.
Sterkte: de zorgzame. Empathisch, fijngevoelig, daardoor eerder angstig, maar taai, volhardend en eerzuchtig. Reageert en handelt instinctief vanuit het gevoel. Zoekt en geeft geborgenheid in vertrouwde kring. Sensibel, romantisch, dromerig.
Problematiek: de kinderlijke. Weigert volwassen te worden en verstopt zich achter een masker van kinderlijke onschuld. Schuchter, wankelmoedig, angstig, pruilend (infantiel soms) en zeer rancuneus. Ziekelijke eerzucht als gevolg van sterke minderwaardigheidsgevoelens, gevoelstirannie. Melancholisch en vol zelfmedelijden.
Levenswijsheid: Eigen haard is goud waard. Of: waarom in de verte dwalen, als het goede binnen handbereik ligt.
Instelling t.a.v. huwelijk en partner: niet goed in staat om alleen te leven. Daarom sterk bereid om zich te binden. Zoekt zekerheid, bestendige bescherming en geborgenheid.
Uiterlijk verschijningsbeeld: ‘maangezicht’, bleke huid, dromerige blik, ronde lichaamsvormen. Geen sterke kin, gevoelige, weke mond. Het hoofd is rond en vaak erg bleek van kleur. Soms een timide, onzekere uitdrukking, verschrikte blik.

Het tiende huis (MC huis) valt op door de plaatsing erin van de MAAN en de planeet JUPITER, twee hemellichamen die centraal staan in de Islamitische traditie van de staat Turkije (zie het blogje over ‘Moon and Star Symbolism).
De Maan vertegenwoordigt compassie, zorgzaamheid en nationalisme ofwel ‘de staat gezien als eigen huis’ – waarden die niet behoren bij liberalisme en kapitalisme, maar wel bij sociale democratie en sociaal marktdenken.
Jupiter staat voor rechtvaardigheid, waarheidsliefde en verlangen naar wijsheid, en is – net als de Maan – de vijand van hard, liefdeloos intellectualisme (wel verstandig zijn – maar geen aandacht besteden aan  ‘de ziel’ van een mens of een volk).

Het is merkwaardig dat Geert Wilders nooit iets van zichzelf heeft ontdekt in zijn gehate tegenstander: ‘de Islam’.
Dat komt waarschijnlijk door het sterke demoniseringsverlangen dat hem beweegt.
Dat demoniseringsverlangen maakt hem de gelijke van de gehate ander, want wat de Koran in de ogen van gematigde mensen gevaarlijk maakt is de sterke nadruk die wordt gelegd op het bestraffen van mensen die zich niet ‘fatsoenlijk’ gedragen. Je hoeft maar iets te doen wat de gelovige niet zint… en floep… weg is je handje… afgehakt door de een of andere meedogenloze idioot.
Zoals hierboven gesteld: uitgerekend de meedogenloze idioten bepaalden het beeld van de ‘Arabische lente’, een vorm van Islamisme dat door alle Westerse landen – dus ook door Geert Wilders (ik heb hem nooit seculiere leiders horen verdedigen) – werd gesteund.
Wij steunden de handenafhakkers, wij steunden de hoofdafhakkers, wij steunden de vrouwenhaters, wij steunden de homohaters, wij steunden de blinde vernielzucht, wij steunden alles wat ouderwets, achterlijk en bescheten was en we hadden geen boodschap aan mensen die de moderniteit wilden verdedigen, omdat die moderniteit de vijand zou zijn van ‘het Westen’ (een vaag begrip dat nooit wordt gedefinieerd).

Waarom we zo gehoorzaam zijn vraagt niemand zich af. Omdat niemand gewoon nuchter na wil denken.
We volgen de mode, we gehoorzamen blindelings ‘de media’ en die media geven ons alleen die informatie die het Westen absoluut goed maakt en de ander absoluut slecht.
Zelden of nooit wordt een positief beeld geschetst van de ander. Niemand weet wie Mubarak, Gaddafi en Assad werkelijk waren, alles wat we over hen weten is de valse (dus NIET objectieve) informatie die de officiële media over hen geven.
Wat dat betreft is de kritiek van zich ‘links’ noemende mensen op Wilders zeer oneerlijk. Wilders doet  precies datgene wat we allemaal doen: het scheppen of aanvaarden van een schijnwereld die met de realiteit weinig of niets te maken heeft.

Je zou dus kunnen stellen dat de tragiek van Wilders (en de Islam die hij aanvalt) is dat ze het contact met hun eigen wezen verloren hebben.
Wanneer Geert Wilders zou kiezen voor Maan- en Jupiter-waarden, zou hij de held van Islam zijn. Omgekeerd geldt hetzelfde: wanneer moslims Maan- en Jupiter-waarden (met name compassie en rechtvaardigheid) serieus zouden nemen zouden ze op geen enkele wijze een bedreiging vormen voor moderne, sociale mensen.

De grote vraag is en blijft natuurlijk of we wel sociaal willen zijn? En of we waarheidsliefde (die de vijand is van het demoniseren van de ander) weer op de troon willen zetten…

Over Wim Duzijn
Astroloog, Anarcho-Liberaal, Schrijver. Voor meer info daarover. Zie mijn website: www.wimduzijn.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: